TASK - Tromsø AirsoftKlubb

Her finner du introduksjoner til klubbene her på forumet, og info for de som ønsker å melde seg inn i en av klubbene.
Forum rules
Hver klubb får kun starte én tråd hver, og dette må gjøres av et styremedlem. Ingen andre postet her.
Henvendelser gjøres via PM til de forumbrukerne som listes opp i klubbenes egne informasjonstråder.
Post Reply
User avatar
Corleone
Dhey took'er juwbs!
Posts: 1783
Joined: 21 Sep 2008, 14:24
Location: Tromsø

TASK - Tromsø AirsoftKlubb

Post by Corleone » 12 Jul 2011, 00:51

Tromsø AirsoftKlubb ble grunnlagt i 2004, og har eksister i flere inkarnasjoner siden oppstarten. TASK i dag er den tredje "generasjonen" av medlemmer, og vi har stort fokus på spilleglede, god spillkultur, samhold og miljø. Vi er en klubb på nesten 30 medlemmer per dags dato, med medlemmer over hele Troms og til og med så langt sør i Narvik. Vi har også en nyoppstartet avdeling i Salangsområdet som er i sterk vekst.

Vi har for tiden spillområde i Tromsdalen, og får muligens enda et på Tromsøya etter hvert. Vi er registrert som organisasjon i Brønnøysundregistret og i Frivillighetsregisteret, og drift av klubben foregår på dugnadsbasis. Vi er medlem av Norges Airsoft Forbund, og følger deres forskrifter. Medlemsavgiften er 300kr per år, der 150kr går til NASF. Som medlem i NASF har man mange gode fordeler. Sjekk vedlegget for mer om dette!

Aldersgrense for å bli medlem er 18 år, og evt. 16 år med verge. Det er spesielle krav for de mellom 16-18 år som vil spille, da man skal følge våpenloven. Etter minimum 6mnd. som aktivt medlem kan mindreårige, sammen med klubbleder, søke Politiet om dispensasjon. En innvilget dispensasjon gir rett til å bruke airsoftvåpen uten verge, samt å få eie eget airsoftvåpen. Dette skjer kun hvis vedkommende har vist seg å være en spesielt stødig og ansvarsfull person.

Om du ønsker å bli medlem, kan du ta kontakt med meg via PM. Sørg bare først for å lage deg en bruker med riktig utfylt alder, og send meg så en kort introduksjon av deg selv.

Du finner oss også på FaceBook, men vi oppmuntrer medlemmer til å prioritere forumet pga. større anvendelighet her. I tillegg til forum og Facebook, har klubben også egen SMS-tjeneste som brukes til å gi ut viktig informasjon til medlemmene.
Attachments
Medlemsfordeler 2012 official version.pdf
Fordelene ved å være i en NASF-klubb
(207.52 KiB) Downloaded 265 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest