Oppgradering av M15A4

Alt som foregår inni girkassa og annet teknisk-relatert går hit. Post gjerne guider!
Forum rules
Du må melde deg inn i brukergruppen kalt 'NNAF' for å kunne poste her.
Husk også å melde deg inn i brukergruppen med samme navn som klubben din. Dette vil gi deg tilgang til klubbens internforumer.
User avatar
Corleone
Dhey took'er juwbs!
Posts: 1783
Joined: 21 Sep 2008, 14:24
Location: Tromsø

Re: Oppgradering av M15A4

Post by Corleone » 02 Apr 2009, 03:05

Kan egentlig ikkje i min villaste fantasi se for mæ at anna enn nozzle, innerløp og hopup kan ha nåkka å si på presisjon, og da trur æ også at nozzlen har veldig lite å si på det (med mindre en har kjøpt veldig dårlig kvalitet). Alt anna e bare der for å gi lufttrykk for å skyte ut kula, og kan bare gi ujevn hastighet ved dårlig tetting.

Sjanten: Fikke pakken idag, og v3 versjon av Element Vortex ball bearing spring guide va rimelig imponeranes, spesielt i forhold til pris! Trur æ trygt kan anbefale dæ en slik en. Har lest litt rund på nettet, og CA ser ut til å levere mannskit internals. Personlig vil æ ikkje engang vudere å kjøpe CA, men d e ikkje så galt at d ikkje e godt for nåkka ;D Så lenge våpenet fungere, så e d lite vits å bytte ut alt samma, men enkelte ting vil definitivt være bra å bytte ut. D e dessverre ikkje nåkka fasit på detta, så du må bare se ka CA har levert med våpenet og gå derifra. Dæm e jo flink å putte metalldela i våpenan sine, men kvaliteten e ofte så som så. Du som har v2 girkasse bør også passe på at ledninga ikkje blir spist opp av tannhjulet på motoren. Gjør gjerne en rewiring hvis du kan!
Får du ikke til å poste på forumet?
Oppgraderingsdeler for Airsoft

"Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end."

iceman
Posts: 134
Joined: 16 Nov 2008, 10:28
Location: Sortland

Re: Oppgradering av M15A4

Post by iceman » 02 Apr 2009, 11:16

Corleone wrote:Kan egentlig ikkje i min villaste fantasi se for mæ at anna enn nozzle, innerløp og hopup kan ha nåkka å si på presisjon, og da trur æ også at nozzlen har veldig lite å si på det (med mindre en har kjøpt veldig dårlig kvalitet). Alt anna e bare der for å gi lufttrykk for å skyte ut kula, og kan bare gi ujevn hastighet ved dårlig tetting.
Har lest litt rund på nettet, og CA ser ut til å levere mannskit internals. Så lenge våpenet fungere, så e d lite vits å bytte ut alt samma, men enkelte ting vil definitivt være bra å bytte ut. D e dessverre ikkje nåkka fasit på detta, så du må bare se ka CA har levert med våpenet og gå derifra. Dæm e jo flink å putte metalldela i våpenan sine, men kvaliteten e ofte så som så. Du som har v2 girkasse bør også passe på at ledninga ikkje blir spist opp av tannhjulet på motoren. Gjør gjerne en rewiring hvis du kan!
ja nettopp....
if there is a hell, you might wanna go there....

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest